Triac Carbon Skate 550x90

Team Peltonen tekee paluun Visma Ski Classicsiin

Antti Lampinen Kaiser Maximilian Laufissa vuonna 2016. Kuva: NordicFocus

Antti Lampinen Kaiser Maximilian Laufissa vuonna 2016. Kuva: NordicFocus

Kauteen 2015/2016 toimintansa lopettanut Team Peltonen tekee paluun maratonhiihtojen kuninkuussarja Visma Ski Classicsiin vuoden tauon jälkeen. 

Team Peltonen tiedotti asiasta omilla Facebook-sivuillaan.

- Ei siinä lopettamispäätöksen jälkeen kovin pitkää mennyt kun ensimmäiset keskustelut aiheesta "pitäiskö vielä.." alkoivat ja tässä sitä ollaan. Ylpeänä voimme kertoa, että Team Peltonen on rekisteröity Visma Ski Classicsiin, kirjoitetaan tiimin Facebook-sivulla.

Tallin perusmiehistön muodostavat kahden vuoden takaa tutut nimet Antti Lampinen ja Pasi Vuori.

Länsi-Savo -lehden haastattelema Antti Lampinen kertoo, että työ ja lapsiperheen arki asettavat oman rajoitteen maratonhiihtosatsaukselle, mutta päätähtäin on Vasaloppetissa.

- Kyllä tässä yhden kauden mittaisesta paluusta on kyse. Viime talvena hiihto ja kunto tuntuivat niin hyvältä, että syntyi ajatus palata takaisin, kun kuntokin oli pysynyt hyvänä rauhallisesta kesästä huolimatta, Lampinen totesi Länsi-Savo-lehden jutussa.

Myös Ville Nousiaisen ja Lauri Vuorisen nimet ovat tallin listoilla.

- Molemmilla on tähtäin luonnollisesti toisissa karkeloissa Aasian suunnalla, mutta jos sopivia kilpailuja loppukaudesta osuu kohdalle, niin miehet saatetaan nähdä myös Ski Classicsin lähtöviivalla, jatkaa tiedote Facebookissa.

Visma Ski Classics alkaa Sveitsin Pontresinasta marraskuun 26. päivä.

-Juho-Veikko Hytönen

Triac Carbon Skate 550x350


langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama